Какво не знаем за детските дрехи от Англия?

By magazinobuvki.com, 01/05/2017

Вероятно откакто предците през каменната ера са започнали да се обличат по определен начин, е започнало поетапното формиране на модата, такава каквото я познаваме днес.

Сравнително късно се обособява детската мода като отделен бранд и това се случва през края на 19 в. Появата на детската мода е свързано с промяна в нагласите на обществото по отношение статута на детето, тъй като до тогава се смятало, че детето трябва да се облича като възрастен. Днес можем да зарадваме детето си със специално създадени за него дрехи. Професионално създаден магазин за детски дрехи можете да разгледате тук

Погрешно е схващането, че детето трябва да се облича като възрастен, защото така или иначе децата се стремят да порастнат по-бързо и подражават на родителите си. За запазването на детството в неговия неподражаем чар много помагат детските дрехи, които са създадени специално да отговарят на нуждите на децата. Новият онлайн магазин за детски дрехи e-kids предлагат на клиентите си възможност да закупят за децата си маркови дрехи директен внос от Англия на преференциални цени.
Какво не знаем за детските дрехи от Англия?
Вътрешнофирмената политика на магазина позволява чрез директен внос да се компенсират допълнителните логистични разходи и резултатно се постигат преференциални цени на детските дрехи.
Най-голямо място в колекцията на e-kids заемат детските дрехи от Англия. Простото обяснение за тази тенденция е, че дрехите от Англия са с много високо качество и разчитат на традиция при дизайна на дрехите за деца.Красноречив пример в това отношение е английската марка Riot Club, която има много високо представяне по отношение на детските и младежките им колекции.

Моделите са вдъхновени от урбан стрийт културата и залага на спортно-елегантния стил, който е най-подходящ за високата физическа активност на децата и ежедневието им. Удобството и добрия външен вид на детето се оказват водещи при решението на един или друг модел. Английските дрехи се приобщават към световната тенденция за екологичност като използват само естествени материи. Качеството на всички модели се гарантира от сертификат за качество и произход.

Използвани са безвредни бои и оцветители, които имат много висока издържливост. Така че дори при многократно изпиране щампите и цветовете на дрехите остават непроменени с течение на времето. Интересен факт, който вероятно не знаете за модата от Англия е, че именно на нея се дължи навлизането на широко използваните понятия винтидж и ретро. Моделиерите казват, че „винтидж“ вещите се отнасят за модата през 60-те години на XX век. А „ретро“ – това са неща от по-късно време. Винтидж модата е застъпена и при детските дрехи, като можете да намерите момчешка блуза с яка, къс ръкав и райе в колекцията на e-kids, с която да разнообразите гардероба на детето си. А кой знае, може и да му помогне да формира собствения си вкус!