Професионално осветление за камера от Enexter.com

By magazinobuvki.com, 03/08/2019

Осветлението за фотографите не е просто необходимост, а много повече. То е един от основните фактори, които определят крайния резултат на фотографията и има силата да създава различно настроение в зависимост от желанието на фотографа.

Играта на светлини и сенки може да преобърне начина, по който възприемате дадено изображение и определено си струва да инвестирате време в планирането й. За да се справите успешно с тази задача и да изберете най-подходящото осветление за камера във вашето студио, ви съветваме да посетите електронния магазин Enexter.com, където може да намерите осветление за камери, фото светкавици и студийно фотографско осветление. Enexter.com е официален партньор и оторизиран представител за България на немските производители Enexter и Patoma Germany. Те са лидери на европейския пазар, тъй като продукцията им отговаря на перфектното съотношение между цена и качество. Ако искате и вие да сте №1 в това, което правите, то трябва да се снабдите с качествено фотографско оборудване, за да постигнете максимално съвършен краен резултат в снимките си.

Ако фотографията е не само хоби, а и ваша професия, то вие сте абсолютно наясно колко е важно едно осветление, особено ако снимката е направена в затворено помещение, а именно студио. От Enexter.com знаят това и предлагат различни видове осветление за камера и фотоапарати на много добри цени. Освен с основните си партньори, фирмата работи съвместно и с други известни производители на фото, видео и аудио техника като Camrock, Canon, JVC, K&F Concept, Nikon, Sony и Viltrox.

Професионално осветление за камера от Enexter.com

Всички продукти в каталога на онлайн магазина имат гаранционен срок от 24 месеца, който е фиксиран от съответния производител и не подлежи на промяна. Срокът на гаранцията е упоменат в гаранционната карта, която се прилага към пратката. При възникване на дефект в рамките на гаранционния срок, артикула е нужно да се върне в магазина за ремонт, или замяна с нов продукт. Компанията позволява рекламации, въпреки че това се е случвало много малко на брой пъти през целия им дългогодишен опит в този бизнес. При констатация на дефектен продукт до 14 дни от закупуването му фирмата се ангажира с това той да бъде заменен с нов, или да се възстановят заплатените от клиента средства в пълен размер, не по-късно от 15 работни дни, считано от датата, на която клиента е предявил рекламация.

Доставката на всички артикули, включително и фотографското осветление, се извършва в максимално кратък срок, тъй като всички продукти от каталога са в наличност. Куриерските услуги се извършват от Еконт, което допълнително улеснява клиентите, защото те разполагат с най-богата мрежа от офиси в цялата страна и всеки клиент има лесен достъп до пратката си. Ако решите, може да посочите като адрес на доставка своя личен или служебен, това зависи само от вас.

Посетете Enexter.com само с един клик и вижте предложенията за професионално студийно осветление за камера на най-добрите производители в Европа. Сигурни сме, че ще останете много приятно изненадани от ниските цени. Ако имате някакви въпроси или колебания в избора си, може да се свържете с екипа на компанията онлайн чрез формата им за контакт в сайта или с позвъняване на 087 756 066.