Панорамно остъкляване: поканете слънцето у дома

By magazinobuvki.com, 31/07/2018

За хората, които държат на добрата гледка и на добрата изолация от студ, вода и вятър в дома – вече има перфектно решение на проблема с отворената тераса.

На много места може да срещнете заведения, които са уютно направени със стъклени прегради, вместо с издигнати солидни стени. И разликата почти е незабележима. Единственото различие бива, че през топлия сезон можете да се радвате на слънчевите лъчи без да ги гледате през стъклата, а през студените месеци да се приютите на завет и топлина в затвореното с панорамно остъкляване заведение. Можете ли да поставите такива стъклени прегради и у дома и за къде то бива най-подходящо, предстои да ви разкажем в следващите няколко изречения.

От tenti.info ви предлагат няколко различни вида остъкляване, което можете да поръчате, както за дома, така и за работното си място. Сред най-популярния вид панорамно остъкляване от фирмата бива т.нар вертикално.

Вертикалните стъклени прегради са идеални за монтиране на открити помещения съответно: тераси, балкони, летни градини и пр. Те имат възможност да се събират и в двата края, което позволява спестяването на пространство, нахлуването на слънцето в помещението, където си ги поставили. С тях се борави ръчно и биват доста изгодно решение за панорамно остъкляване на тераси или пък поставянето им вместо прозорци в някоя от стаите, благодарение на техните добри изолационни свойства против вятър и вода.

Панорамно остъкляване: поканете слънцето у дома

Друг вариант биват автоматичните стъклени прегради Гилотина, които също позволяват целогодишното им използване, постигането на защита от лошите метеорологични условия и превръщането помещението отново в открито през топлите месеци. Крилата на това остъкляване се събират надолу, разкривайки прекрасна гледка. Освен това с тях се борави автоматично, което улеснява спускането и вдигането на стъклената преграда.

Не пропускайте да посетите tenti.info, където ви очакват повече подробности за панорамното остъкляване, което предлагат и неговите разновидности. С тяхна помощ, само с няколко клика, ще поканите не само слънцето у дома, но и много повече хубави моменти, използвайки всяко открито помещение и през студените месеци. Те ви очакват.