Няколко съвета за хубава пица във Варна

By magazinobuvki.com, 26/04/2018

Част от това да се храним с удоволствие е това да консумираме добре изглеждаща храна, която да бъде вкусна и разнообразна.

Макар и много популярна пицата никога не омръзва, защото може винаги да бъде различна. Класически и нетрадиционни пици за Варна и региона можете да поръчате от тук. Онлайн пицарията предлага и редица добавки, за да създадете изцяло по ваш вкус тестено изкушение. Ето и няколко съвета за това какво да съдържа една хубава пица, която можете да хапнете във Варна:

Няколко съвета за хубава пица във Варна

Пеперони – Италианците научиха цял свят да предпочитат този вкусен и леко лют колбас. Няма причина която да измести пеперонито от челните места на най-желаните съставки за пица в света. Леко пикантен вкус, солено, сладко, кисело, чубрица и още подправки… завладяваща комбинация от всички вкусове. Името на салам Пеперони идва от множествено число на италианската дума за чушка. В цяла континентална Европа с изключение на Германия, пеперони е обща дума за различни видове малки пикантни чушки. Интересен факт е, че ако си поръчате в пица “Пеперони” в Италия ще получите пица с нарязани чушки. За да получите оригиналната “Пеперони пица” трябва да поръчате “Salame piccante” или “Salame piccante Calabro”.

Моцарела- изтънчен млечно – сладък вкус, който е незаменим за хубавата пица. Интересен факт е, че моцарелата присъства в оригиналната пица „ Маргарита“, с която Рафаело Еспозито печели благоразположението на кралската фамилия, тъй като съставките на пицата напомнят цветово на италианския трибагреник.

Чушка халапеньо. Използва се като овкусител за тип мексикански пици и има горещ вкус в прекия смисъл. Също така тази пикантна чушка се нарежда до едни от най-здравословните храни, защото е източник на витамини, минерали и антиоксиданти.

Ананас- екзотичен плод, който стимулира вкусовите ви рецептори и много интересна добавка, както за солени, така и за сладки пици.

Сос ранч- млечен сос с плътна текстура и подправки, който придава чудесен вкус на пици, закуски и сандвичи.

За още идеи можете да посетите сайта на онлайн пицария tessto. com и да се гмурнете в необятния свят на кулинарни преживявания.