Пътят към качествената почивка започва с нова подматрачна рамка

By magazinobuvki.com, 28/05/2017

Историята на създаването на специални помещения за сън и почивка започва още от праисторически времена и стига до 18 век, когато се изобретява и първия матрак.

Интересен факт е,че думата за матрак произлиза от арабската дума matrah и буквално означава „нещо захвърлено на пода“. Ако не сте фен на така наречения „испански стил“ в интериорния дизайн, който може да включва и матрак на пода, то тогава освен от него ще се нуждаете и от подматрачна рамка. Впечатляваща колекция от подматрачни рамки и други аксесоари и компоненти за спалня можете да намерите на https://intershop.bg/

Фирмата е един от най-големите дистрибутори в страната и предлага изгодни оферти както за частни клиенти, така и за корпоративни клиенти като хотели. Ценовият диапазон е изключително голям и може да задоволи и най-взискателния потребител.

Онлайн магазинът пък е един от малкото у нас, които предлагат безплатна доставка за всички точки на страната. Това е факт благодарение на насочената към клиента вътрешно фирмена политика и сътрудничество с над 20 отлично представени производители, между които Тед, Resta, Relax, Magniflex, Mollyflrex, Happy dreams и много други, чиито предложения са най-добрите и модерни решения за вашата спалня.
Пътят към качествената почивка започва с нова подматрачна рамка
Ако историята на матраците започва няколко века назад във времето, то пътят към качествената почивка задължително е свързан с подматрачната рамка. Независимо колко висок клас матрак си закупите, ако не го съчетаете с подходящата подматрачна рамка можете да загубите много от комфорта и продължителността на живота му. Повечето хора смятат,че подматрачните рамки са по-скоро аксесоар, но истината е, че заедно с матрака образуват много добре функционираща система за спане. Новите модели подматрачни рамки се изработват предимно от широколистна дървесина, имат високи показатели за анатомичност и ортопедичност и дълъг експлоатационен живот. Те са създадени да оптимизират усещането за отмора и комфорт, което ви дава матрака и са обработени така, че да бъдат антибактериална среда за спалнята ви.

При посещение на онлайн магазина intershop.bg можете да се консултирате със служител от онлайн съпорта, който ще ви предложи най-добрите съчетания между матраци и подматрачни рамки, които да работят в синхрон по основните си параметри и най-точно да отговарят на вашите нужди.