Комбинация от спортен и класически стил в дрехите

By magazinobuvki.com, 30/09/2021

Тенденцията към максимален комфорт се засилва всяка година. Удобните обувки без ток, свободните дрехи и кок на главата се превръщат в „униформата“ на съвременните момичета.

Тези, които искат да се придържат към класиката при избора на дрехи, но няма да се откажат от комфорта, избират комбинация от класически и спортни стилове.

Ще ви кажем как да комбинирате спортно облекло и класическо облекло, за да получите стилен външен вид.

Спорт и класика: примери за успешни изображения

Класическа блуза и панталон + спортни обувки

Тази непринудена комбинация е чудесна както за работа, така и за градски разходки. Образът се оказва сдържан и елегантен, в същото време удобен.

Костюм + кецове

Костюм с панталон ще пасне добре на маратонки, обувки и кецове. Тесни панталони и 7/8 ще изглеждат особено добре.

Спортни обувки + рокля или пола

Тази комбинация стана популярна от дълго време, но през последните години такъв лък се среща много по -често. Най-успешните стилове на рокли и поли са А-образни, разкроени или прави. Образът се оказва динамичен, наивен и малко романтичен.

Не смесвайте пола -молив със спортни обувки – изображението ще се окаже малко странно. Вечерните рокли заедно с кецове / кецове също ще изглеждат нелепо.

По -добре е да изберете обувки под рокля или пола в начин на живот, в който спортният дизайн е минимално изразен.

Пола и спортно нагоре

Любителите на строгите поли -молив могат да ги комбинират с суичъри. На крака – класически обувки с токчета, но можете и маратонки, според настроението ви.

Спортен топ + костюм

Тази комбинация е обичана от сестрите Хадид. Карирани панталони и блейзър изглеждат страхотно със спортни обувки и топ за динамична визия.

Ако няма такъв костюм, можете да вземете прави панталони или клин, свободно яке отгоре и спортен топ. Можете да допълвате изображението с шапка или стилни очила. Спортно-шикозният вид е готов!

Екип + панталони

Спомняте ли си дните, когато хората снимаха момичета в анцузи и токчета, за да им се подиграват? Е, жените на модата спечелиха и сега такъв вид се счита за модерен. Вярно е, че трябва да го създадете внимателно.

Завършете своите спортни панталони с дебели токчета. Горе трябва да изберете нещо спокойно: класически тренч или яке.

Спортни панталони + класическа блуза / риза

Една от вариациите на предишната визия ще бъде комбинация от панталони с райета и обикновена блуза / риза, която трябва да се носи навън. Малка раница или чанта-чанта ще ви помогне да завършите изображението.

Рокли с тениски + токчета

Спортни рокли с тениски или удължени суичъри (качулки) изглеждат страхотно с класически сандали или помпи. На фона на торбичка с крака, краката ще изглеждат много елегантни!

Рокля по тялото + бомбар яке

Бомбар якето, въпреки че е спортно облекло, е добър „приятел“ с рокли с бизнес стил. Основното е, че е достатъчно женствена.

Заключение

Както можете да видите, за успешен външен вид не е нужно да имате дрехи само в една посока. С разнообразен гардероб и умел подбор на неща можете да създадете десетки различни визии. Основното нещо е да не се страхувате от експерименти.