Красива бяла лятна рокля, но откъде да я купя

By magazinobuvki.com, 05/03/2022

Бяла рокля за летния сезон е призната за една от най-търсените в женския гардероб. Белите материи отблъскват слънчевите лъчи и не нагряват тялото. Ето защо младите момичета и жени отдавна знаят, че не могат без бяла рокля през лятото.

Характеристики и предимства

Белите рокли могат да се носят навсякъде и във всяка ситуация, този цвят е толкова модерен, че нито едно парти, бизнес среща или истински бал не може без него.

Не си мислете, че белите рокли се цапат много лесно. На практика чистотата на бялото и всеки друг цвят се постига със същото усилие. Белите рокли от смесени материи и трикотаж се перат лесно и не изискват специални грижи.

Как да изберем

Модните стилове на бели рокли позволяват на жените с различни типове фигури и цвят на външен вид да избират своя собствена версия на лятно облекло. Горещото слънце прави кожата мургава, а бялата материя я отблясва. И блондинките, и дамите с тъмна коса изглеждат ефектно в рокли с различни нюанси на бялото.

Белият цвят не ви кара да изглеждате дебела, ако роклята ви има връзки, които визуално намаляват обема.

Много ежедневни модели летни рокли са къси, отварящи краката. Но това не означава, че мини роклите отстъпват по красота на дългите миди рокли или дългите до пода рокли с цепки на полата, които са по-подходящи за дами с пълни крака.

Популярни цветови комбинации

Кралско бяло облекло включва комбинация от бяло и бяло. Трябва да вземете всички детайли на вашия ансамбъл сред нюансите на бялото, така че да са равни по тон.

Черно-бял ансамбъл веднага идва на ум, когато обмисляте комбинации от други цветове с бяло. В това облекло основното мото трябва да бъде хармония. Черен колан и обувки, чанта или декоративни бижута, гарнитура на рокля – трябва да дозирате количеството черно спрямо бялото. Двуцветните черно-бели обувки ще решат проблема, които ще допълнят идеално такъв ансамбъл.

Бежовото е третият цвят, подходящ за допълване с бяла рокля. Прозрачните и дантелени бели тоалети обикновено са бежови, пясъчни или телесен цвят. Обувки и сандали от тези цветове са идеални за лятна бяла рокля.

Розовото и бялото в тандем са наистина ярки. Розови сандали и рокля с дантелен подгъв създават визия на принцеса. На Миранда Кери можете да видите бяла рокля-калъф, към която тя подбра три цветови комбинации наведнъж: розови стилети, черен колан и синьо-бяла чанта.