Модерни дамски обувки за есенния сезон

By magazinobuvki.com, 04/10/2013

дамски обувки от bg-look.com Всяка жена е различна, но са единици тези, които не си умират да пазаруват и не се втурват при всяка отдала им се възможност към магазините или към изключително нашумелите молове. А все повече се увеличават дамите, които изпитват необикновено силна любов към обувките, независимо дали те са леко отворени сандали или дебели ботуши.
Обувките играят огромна роля в доизкусуряването на дамския тоалет и често са чудесен акцент. Например, ако дрехите ви са едноцветни, можете да разчупите малко визията си с различен цвят дамски обувки, които все пак трябва да си отиват и с цвета на тоалета ви. Дамите могат да заявят индивидуалността им, обувайки екстравагантни обувки, а това неимоверно много ще помогне на самочувствието им.
В тази статия ще отговорим на въпроса какви обувки ще са модерни през есента на 2013-та година.
Остри носове – След затишие от няколко години острите носове отново са в светлините на прожекторите. Често се забелязват модели, чиито върхове са в различен от основния цвят.

Широк ток – Модните дизайнери отново са заложили на широките токове, както беше и през миналия сеозн. Жените трябва да са щастливи, защото именно широкия ток е доста по-удобен от тънкия и не причинява болка в областта на краката. Този тип ток е широко застъпен както при по-отворените модели, така и при ботушите.
Огромни платформи – На модните ревюта бяха показани много модели с групи ходила, които явно ще са на почит през настоящия сезон. Грозни или не, този тип платформи са удобни за носене, така че това е още един повод за радост.
Високи ботуши – Ботушите са на дебел ток и стигат до над коляното. Повечето модели дори са изключително тесни и наподобяват висок чорап. Определено ботушите за есен-зима 2013 са изключително елегантни и стилни.