Кои обувки трябва да притежава всеки мъж

By magazinobuvki.com, 04/10/2013

мъжки обувки от bg-look.com Може да ви се струва странно, но мъжете също обичат да си купуват нови обувки. Дори някои от тях се справят доста добре. Но често се случва и да не направят най-добрия избор и модната им преценка да ги подведе.
Господа, няма място за паника. Ние сме тук, за да ви дадем няколко насоки, за да знаете кои са моделите мъжки обувки, които задължително да имате в гардероба си. Разбира се, на първо място поставяме класиката в жанра – официална обувка. При мъжете те се делят основно на два вида – дерби и оскфорд. Моделът дерби не е строго официален и се обува лесно, защото е с връзки, а оксфорд е по-формален и стеснен в областта на връзките. Подходящото облекло с тези класически обувки може да бъдат костюми, панталони и тъмни дънки.
Вторият вид обувки носят сложното име „броугинг“, а видът им е с бомбе във формата на крила и с малки точки около шевовете. Те можете да носите също с почти всички модели дълги панталони и са подходящи за всякакъв тип събития, само не и за по-официалните.
Третият вид са мокасините. Те нямат връзки, а стъпалото директно влиза в тях. По принцип са с изчистен дизайн. Можете да комбинирате мокасините с плетени жилетки, защото са ежедневни обувки, но биха могли да се вържат с всички дрехи.
Последните задължителни обувки за един мъж са кецовете. За тези от вас, които ги възприемат като маратонки, искаме само да кажем, че не са. Моделите варират, зависи от вкуса на господина кой точно ще избере като най-подходящ за него самия. Кецове може да носите с дънки всякакви цветове, както с джинси и панталони. Разбира се, те са ежедневни и удобни обувки, но изобщо не са подходящи за по-формални събирания.